Anmälan

Fysioterapi 2023

Deltagaravgifter

Deltagaravgift Medlem* 2 dagar

Tom 31 jul – 4 700 kr exkl moms

From 1 aug – 5 700 kr exkl. moms

Deltagaravgift Medlem* 1 dag

Tom 31 jul – 2 600 kr exkl moms

From 1 aug – 3 400 kr exkl. moms

Deltagaravgift ej Medlem* 2 dagar

Tom 31 jul – 6 200 kr exkl moms

From 1 aug – 7 200 kr exkl. moms

Deltagaravgift ej Medlem* 1 dag

Tom 31 jul – 3 600 kr exkl moms

From 1 aug – 4 400 kr exkl. moms

Deltagaravgift pensionär & student medlem* 2 dagar

1 000kr exkl. moms

Deltagaravgift pensionär & student medlem* 1 dag

750kr exkl. moms

Deltagaravgift pensionär & student icke-medlem* 2 dagar

2 000kr exkl. moms

Deltagaravgift pensionär & student icke-medlem* 1 dag

1 500kr exkl. moms

*Medlem i Fysioterapeuterna

Anmälan

Anmälan till konferensen och hotellbokning görs online via denna sida. Anmälan öppnar i april/maj 2023. Bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-mail.

Fysioterapi 2023 kommer vara ett fysiskt event som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg.

Anmälningsavgiften inkluderar:

– Tillgång till konferensen de dagar du bokat

– Kaffe/te och lunch under de dagar du bokat

Alla priser är listade i sek och exkl. 25% moms.

Mingelmat 4 oktober

Var med och fira att Fysioterapeuterna fyller 80 år! Vi avslutar konferensdagen den 4 oktober på Svenska Mässan med mingelmat, underhållning och utdelning av priset Årets fysioterapeut. Kostnad 160 kr exkl. moms, du anmäler dig till minglet i samband med att du gör din konferensanmälan. Deadline för anmälan 27 sep, därefter mailas intresse till fysioterapi2023@meetx.se

Kommunikation

Under konferensen kommer vi kommunicera information via sms till deltagarna. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobil nummer till den som ska delta (den mobil som deltagaren har med sig på konferensen).

Hotellbokning

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras för konferensen. Du kan boka ditt hotellrum i samband med anmälan och får en faktura för både anmälningsavgift och hotellbokning.

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr.

Sweden Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är avbokningsbar fram tom 31 juli 2023 minus en avbokningsavgift på 500 kr exkl. moms. Från 1 augusti 2023 är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr exkl. moms.

Vänligen meddela Sweden Meetx eventuell ändring eller avbokning via E- mail:  fysioterapi2023@meetx.se.

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Fysioterapeuterna är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>

© Copyright - Fysioterapi 2023