Annonsering

Branschtidningen Fysioterapi

Inför Fysioterapi 2023 publicerar branschtidningen Fysioterapi ett särskilt mässnummer. Det når 12 700 fysioterapeuter före professionens största konferens. Utställningen får stor uppmärksamhet genom en tydlig mässkarta och en utställarlista så att besökarna lätt kan hitta dig som utställare.

En annons i mässnumret, Fysioterapi nr 4–23, är därför ett smart tillfälle att synliggöra ditt varumärke och dina produkter, hjälpmedel, kurser och tjänster samt informera om dina mässerbjudanden. I en utgåva efter mässnumret publiceras referat från konferensen vilket har ett högt läsvärde för fysioterapeuter. Det är också ett klokt tillfälle att annonsera för att maximera din synlighet.

Fysioterapi skickar även ut digitala nyhetsbrev före och efter konferensen som handlar om Fysioterapi 2023. I nyhetsbrevet finns det endast plats för fem annonsbanners per utskick, så där gäller det att boka snabbt om du vill ha en plats!  Självklart kan du även boka annonsbanners på vår webb fysioterapi.se om du vill synas i alla våra kanaler.

Läs mer om priser och bokning här:

© Copyright - Fysioterapi 2023